Verzendkosten

  1. In principe worden alle boeken die geveild zijn, verstuurd vanuit Nederland. Indien de hoogste bieder in Nederland woont, wordt er een bedrag van € 3,95 gerekend voor het verzenden in Nederland tot een maximum van 30 kg. Boven de 30 kg worden de verzendkosten in Nederland berekend a.d.h.v. het dan geldende tarief van POSTNL.
  2. De verzendkosten kunnen zonder opgaaf van redenen door Sportbookauctions worden verhoogd. (In principe wordt een eventuele verhoging alleen doorgevoerd op 1 januari en op 1 juli). De verhoging van de tarieven die de vervoerders mogen direct worden doorbelast aan de klant door Sportbookauctions.
  3. De verzendkosten naar België zijn tot 5 kg € 7,95. Boven de 5 kg worden deze d.h.v. het dan geldende tarief van een door Sportbookauctions gekozen vervoerder aan de winnaar door berekend.
  4. In alle andere gevallen zullen de verzendkosten tot 2 kg zijn € 27,50, mits er geen andere afspraken worden gemaakt tussen sport een Sportbookauctions en de winnaar van het lot.
  5. De verzendkosten voor het aanbieden van een boek zijn voor een rekening van de aanbieder. Binnen Nederland kan de aanbieder een Postlabel aanvragen bij Sportbookauctions. Deze kosten worden door de aanbieder vooraf betaald.